RAZOTKRIVANJE PIRAMIDA

3

Što je tako posebno u vezi s piramidama? Zašto ih nalazimo svugdje po svijetu i koje su sve svrhe njihovog postojanja i djelovanja na ljude? Egiptolozi nam govore kako su Egipcani gradili piramide koje su služile kao grobnice za faraone. Medzutim nikada nisu nadzene mumije u Velikoj piramidi, nazvanoj po Khufu (Keopsu) faraonu za koga se pretpostavlja da je u njoj pokopan. Niz arheologa sada vjeruje kako su ranije piramide, kao ona na Giza visoravni, služile potpuno drugoj svrsi te da je starost njihovog nastajanja mnogo mnogo veca od zvanicne.
Kako bi pronašli razloge gradjenja piramida, 20 velikih piramida je izgradeno na 8 razlicitih lokacija u Rusiji nakon 1990 god. Gradjene su pokraj Moskve i u Ukrajini. Sve su konstruirane iz fiber-stakla; najveca je visoka 44 metra i teška 55 tona. Istraživanja na tim piramidama su provodjena više od desetljeca pod nadzorom Aleksandra Goloda, direktora poduzeca Obrane iz Moskve. Mnogi su ruski znanstvenici bili ukljuceni iz redova poznatih ruskih akademika, te iz podrucja medicinskih znanosti, biofizike i fizike.

Zbunjujuci ucinak moci piramida je onaj koji djeluje na ljudsku svijest. Provodeni su eksperimenti na 5000 kriminalaca u zatvorima u Rusiji, koji su potajno dobivali hranu zasoljenu i popaprenu s induciranom energijom piramida. Proucavanja pokazuju kako je za nekoliko mjeseci unutar zatvora kriminal skoro nestao, a svekoliko se ponašanje zatvorenika poboljšalo. 

Svrha piramida nije bila da budu grobnice za kraljeve, već je energija piramida korištena za najvažnije funkcije u životu zajednice, između ostalog, zaštitu zdravlja, unaprjeđenje molekularne strukture vode i hrane, povećanje imuniteta, razvoj duhovnih čula te sprječavanje katastrofalnih vulkanskih erupcija i zemljotresa.

Sve je veci broj pozitivnih zdravstvenih svjedocanstava ljudi koji posjecuju Ruske i Bosanske piramide u Visokom, koji govore o blagotvornom dejstvu negativnih iona (kao sa podnozja Piramida u Tunelima Ravne). Dakle sada znamo i za zdravstveni aspekat funkcije piramide lociranih posvuda diljem svijeta. Pronadzeno ih je na hiljadama: U zabranjenoj provinciji Shansji u Kini, Italiji, Bosni, Peruu, Meksiku, Boliviji, Maurucijama, Juznoj Americi, na dnu Atlantskog i Tihog Oceana, ispod Bermudskog trokuta itd. Prema nekim teoreticarima valovito emitovanje frenkfencija atlantske potopljene piramide duboko ispod oceana jeste razlog usisavanja aviona i brodova koji su u tim trenutcima prolazili u toj zoni i bili progutani u vrlozima koje je izazvala Piramida.

Nikola Tesla ujedinio ceo svijet bez ijednog metka!

Nikola Tesla je shvatio energetsko i seizmicko djelovanje Piramida, tako sto je postavio bazu za besplatno emitovanje bezicne struje ili energije diljem svijeta, ali nazalost civilizacija jos uvjek nije spremna primjeniti u njenom punom obliku. Naucno je potvrdzeno da oblasti oko Piramida su seizmicki mnogo stabilnije i ekoloski cistije od onih gdje one ne postoje. Sva ova savremena otkrica ukazuju na visedimenzionalnio znacenje i fukciju piramida za nas i nasu Planetu.

Najveci broj piramida su izgradili stare Maje, a do danasnjeg dana nisu kompletno objasnjeni pravi razlozi za njihovo gradjenje. Smatra se da su tadasnji primitivni religiozni oblici drevnih naroda shtovali (slavili) Sunce kao bozanstvo, te su neslucajno veliki broj otkrivenih piramida dobili ime upravo asociranjem na Sunce i njihovim slijedjenjem Sunca u toku dana (izlazak, zenit, zalazak). U Svetim Knjigama se prenosi predaja o zorotraustima i poshtovaocima Sunca iz perioda Kraljice Sabe (nekadanji Tigar i Eufrat – današnji predio jušne Turske i Gobekli Tepe), kao i cinjenica da je Sulejman a.s. uspijo preobratiti (vratiti) tu kraljicu u pravoj istinitoj vjeri u Jednoga Jedinoga Boga, kada se sama uvjerila o pogresnom i zabranjenom stovanju Sunca, da je ono samo jedno u nizu Bozjih stvorenja, nasuprot Zivom i Vjecnom Tvorcu svega postojeceg. Ovo je jedan od razloga zasto je u Islamu zabranjeo obavljanje namaza (molitve) u ovim kriticnim periodima dana, da se ne bi povezali sa pogresnim vjerovanjem zalutalih krivovjeraca.

Dr. Semir O. je iznio jednu radikalnu teoriju, zajedno sa autorima DOKUMENTARCA “Ancient.Aliens.S05E01” History Channel da su elektromagnetne aktivne Piramide emitovale tesline skalarne valove direktno kroz Sunce i da one predstavljaju Medzugalakticni Bezicni Internet sa Tvorcem! Kvaka je u tome da su se sa svih Piramida, sa njihovih vrhova, uklonili, ukrali, Zlatni Vrhovi te da je iz tog razloga jacina tih valova “internet signala” oslabila … Zlato je najbolji provodnik tih valova, ali cisto sumnjam da ce ga itko danas u tolikoj mjeri upotrebiti za ovu svrhu.

Mozda grijesim? 

3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*